top of page

Ontsnap aan de drukte: Huur alle Landgoed Lodges voor een Luxe Familieweekend in Twente!

Even weg van alle drukte en samen met je hele familie genieten van een luxe weekendje weg?Goed nieuws! Sinds kort kun je alle drie de Landgoed Lodges in één keer afhuren voor een onvergetelijk verblijf in Twente. Dit is de perfecte combinatie van de luxe van een hotel en de ruimte van een groot vakantiehuis. Geniet van je eigen plekje én gezellig samenzijn met goed gezelschap, omringd door de prachtige Twentse natuur op ons landgoed.



Luxe Accomodatie op een Twents Landgoed

In onze eeuwenoude graanschuur vind je 3 luxe lodges. Ieder voorzien van alle gemakken. Een keuken om samen in te koken en een lekkere zithoek met houtkachel om met z’n allen te kletsen onder het genot van al die zelfgemaakte hapjes. Ook fijn: een groot terras voor een barbecue en heel lang borrelen bij de vuurkorf. Zie je het al voor je?



Ontdek de Twentse Natuur Trek je wandelschoenen aan en verken de prachtige natuur rondom de Landgoed Lodges Scholten Linde. Bij aankomst vind je de mooiste wandelroutes in de omgeving. Tip: wandel met z'n allen ons eigen samengestelde 'ommetje'. Een klein ommetje (5km) vanaf ons landgoed, weg van de gebaande paden. Over slingerende bospaden, langs de oudste eiken en klaterende beekjes. Een wandeling vol historie, zeldzame planten en prachtige doorkijkjes. Deze prachtige route ligt voor jullie klaar bij aankomst.

Tip: wandel dit ommetje tegen de avond, dan heb je de grootste kans om wild te spotten zoals reeën en hazen.

Bezoek de Bierspa van Othmarbier in Ootmarsum

Op steenworp afstand van de Landgoed Lodges vind je de bierbrouwerij van Othmarbier. Laat je onderdompelen in al het goeds wat bier te bieden heeft en geniet van deze bijzondere ervaring. In de allereerste bierspa van Nederland, kom je compleet tot rust in een heerlijk bierbad met daarin water, hop, mout en gist. Tegelijkertijd tap je onbeperkt je eigen Othmar bier en gebruik je de andere wellness-faciliteiten die de bierspa-ruimtes bieden. Vergeet niet om een paar flesjes mee te nemen zodat je nog lekker na kunt genieten bij de knetterende vuurschaal op jullie eigen terras.



Duik in de geschiedenis van Twente

Breng tijdens je verblijf in Twente ook zeker een bezoek aan het Educatiomarium in Ootmarsum en het Openluchtmuseum. Hier leer je meer over de rijke geschiedenis, cultuur en tradities van de regio. Ontdek hoe het leven er vroeger uitzag in Twente en bewonder de authentieke gebouwen, ambachtelijke kunstwerken en historische voorwerpen die hier tentoongesteld worden. Een leerzaam en boeiend uitstapje voor het hele gezin!



"Wij hadden onze kinderen uitgenodigd om samen met ons Hanneke's verjaardag te vieren. De 3 lodges gereserveerd voor onze kinderen en partners. Hanneke's verjaardag werd zo een hele knusse en gezellige dag. Iedereen was ongelofelijk gecharmeerd van de 3 kamers en gastvrijheid. Kortom: een niet uit te wissen, prachtige herinnering. Gewoon een top weekend!"

Ontdek Twente op een unieke manier.

Wil je de prachtige omgeving van Twente op een unieke manier verkennen? Huur dan een origineel vervoersmiddel bij ActiefTwente! Of je nu kiest voor een stoere e-bike, een hippe scooter of een comfortabele TukTuk, bij ActiefTwente vind je het allemaal. Zo kun je op een ontspannen en milieuvriendelijke manier de pittoreske dorpjes, uitgestrekte bossen en glooiende landschappen van Twente ontdekken. Laat de wind door je haren waaien terwijl je geniet van al het moois dat deze prachtige regio te bieden heeft. Een dagje geen goed weer? Reserveer de indoor Jeu de Boule baan. Plezier gegarandeerd!



Plan je weekend in Twente

Klaar om te ontsnappen aan de drukte en samen met je familie te genieten van een luxe weekendje weg in Twente? Huur alle Landgoed Lodges en creëer onvergetelijke herinneringen met je dierbaren. Boek nu en beleef de ultieme combinatie van luxe accommodatie, rustige omgeving en ontdekkingen in de prachtige natuur van Twente!


Tip: rondom de lodges is er sowieso genoeg te zien. Benieuwd naar het leven op de boerderij? Wij geven jullie graag een rondleiding.


Ook zo enthousiast?

Sta je na het lezen van deze blog ook te popelen om er op uit te trekken met je familie of vrienden? Dat is goed nieuws! Boek dan gauw je luxe overnachting.




16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page