top of page

Kom d´r in!

Boerderijlodges Twente

Overnachten in luxe boerderijlodges is mogelijk in Twente. Vanuit de typisch Twentse boerderij fiets, wandel of rijd je zo het Twentse coulisselandschap door. Het landschap is niet het enigste waar jij je over gaat verwonderen want op- en rondom de boerderij is zóveel te beleven! 

landgoedlodges_Twentse natuur.jpg

Boek een overnachting op een boerderij in Twente

De oude boerderij uit 1638 dient als woonhuis voor de familie Scholten Linde. De stal wordt bewoond door 130 melkkoeien. Dat zijn niet de enigste dieren op het landgoed want daaromheen lopen kippen, twee varkens, schapen en nog veel meer.

De familie Scholten Linde heeft drie duurzame Twentse boerderijlodges gecreëerd in een eeuwenoude graanschuur. Een kleinschalig vakantieverblijf waar je écht de tijd hebt voor elkaar. Kom slapen op de boerderij in Twente en val van de ene verbazing in de andere. Slapen op de boerderij in Twente, dat wil je!

Omgeving_Twente-natuur_rust.jpg
Landgoed Lodges_Interieur 2022_High res-24.jpg
Landgoed Lodges_Interieur 2022_High res-24.jpg

Boerderijlodges in Twente

Vuurtje stoken in de houtkachel, een vers eitje uit het kippenhok en een kijkje bij de kalfjes in de stal. Dát is pas avontuur en beleving, maar ook ontspanning. Want vanuit de lodges wandel je zo het bos in, dwaal je door heidevelden en geniet je van klaterende beekjes. Na een lange wandeling heb je wel een warm ligbad verdiend. Of rust uit in het tweepersoonsbed onder de eeuwenoude gebinten. De boerderijlodges in Twente beschikken over luxe waar je ‘u’ tegen zegt. Zeg nu zelf: overnachten midden in de natuur op de boerderij is toch al een luxe opzich?

Overnacht in op de boerderij in Twente en keer met een hart vol Twentse liefde weer terug naar huis. Wedden dat je nog een keer terug komt in het mooie Oosten?

Landgoed Lodges_Interieur 2022_High res-75.jpg

Een lodge aan de Twentse bosrand. De plek waar vroeger het graan werd gedorst en hard werd gewerkt is nu omgetoverd tot een kamer waar je kunt genieten van alle rust. Als je goed ruikt, ruik je het graan nog steeds.

Landgoed Lodges_Interieur 2022_High res-47.jpg

Twente is het land der sagen en legenden. Die oude volksverhalen doen hier nog steeds de ronde en ze hebben niets aan kracht verloren. Sagen komen tot leven in deze kamer aan de eeuwenoude gracht.

Landgoed Lodges_Interieur 2022_High res-27.jpg

Een lodge met panorama terras dat uitkijkt op ’n Es, de typisch glooiende akkers in het Twentse landschap. Vroeger werd hier voedsel verbouwd, nu kun je genieten van grazende koeien en wilde dieren. Een luxe ingerichte kamer met authentieke details

bottom of page