top of page

Lekker romantisch!

Wil jij overnachten op een bijzonder plekje in Nederland? Dan is een overnachting in de Landgoed Lodges van de familie Scholten Linde dé plek waar je wilt zijn. Overnachten in een oude graanschuur op een boerenerf omringd door bossen, heidevelden en wilde dieren. Slapen onder de oude gebinten en wakker worden door de ochtendzon en fluitende vogels. Geloof mij, dat is pas overnachten op een bijzonder plekje!

Luxe Ligbad_Essenkamer_Landgoedlodges.jpg

Maak onvergetelijke
herinneringen

Je hoeft niet altijd ver weg om een onvergetelijke tijd te hebben. Deze drie unieke lodges staan op een van de donkerste plekjes van Nederland. In Twente wel te verstaan. De lodges zijn authentiek, romantisch, midden in de natuur en tot in de kleinste details perfect. Kom overnachten op een bijzonder plekje en maak onvergetelijke herinneringen. Het eeuwenoude gebouw, het plekje en de luxe van de lodges maken dit met recht een bijzondere overnachting.

Aan luxe 
geen gebrek

De luxe lodges zijn van alle gemakken voorzien en duurzaam gebouwd. Kijk vanuit de woonkamer zo de natuur in. Warm op bij de openhaard of neem een lekker ligbad. Slaap in een kingsize bed en sla de glazen pui open naar je eigen terras. Vergeet niet een heerlijk ontbijtje bij te boeken en geniet van ambachtelijke Twentse streekproducten. Waar wacht je op? Kom overnachten op dit bijzondere plekje!

Ontbijt eethoek Sagenkamer
Overnachten bijzonder plekje.jpg

Overnachten op een bijzonder plekje

Het boeren erf, gelegen in buurtschap Volthe, wordt aan alle kanten omringd door natuur. Vanuit de lodges wandel je zo natuur in. Laat je betoveren door eeuwenoude bossen, klaterende beekjes en wilde dieren. Zin in iets meer actie? Op nog geen twintig minuten fietsen ben je in het centrum van Oldenzaal. Oldenzaal heeft niet alleen een gezellige binnenstad, maar heeft ook nog eens diverse musea, een heerlijke wellness en tientallen leuke boetiekjes. Dit maakt het ook nog eens een superleuk en levendig plekje om te overnachten. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen in Ootmarsum of Enschede. Wedden dat je nog eens terugkeert naar Twente on te overnachten op dit bijzondere plekje?

 

Kortom; niet alleen het overnachten in een oude graanschuur is een reden om naar Twente te komen, ook Oldenzaal, Ootmarsum en Enschede hebben genoeg te bieden voor een heerlijk weekendje weg.

Landgoed Lodges_Interieur 2022_High res-75.jpg

Een lodge aan de Twentse bosrand. De plek waar vroeger het graan werd gedorst en hard werd gewerkt is nu omgetoverd tot een kamer waar je kunt genieten van alle rust. Als je goed ruikt, ruik je het graan nog steeds.

Landgoed Lodges_Interieur 2022_High res-47.jpg

Twente is het land der sagen en legenden. Die oude volksverhalen doen hier nog steeds de ronde en ze hebben niets aan kracht verloren. Sagen komen tot leven in deze kamer aan de eeuwenoude gracht.

Landgoed Lodges_Interieur 2022_High res-27.jpg

Een lodge met panorama terras dat uitkijkt op ’n Es, de typisch glooiende akkers in het Twentse landschap. Vroeger werd hier voedsel verbouwd, nu kun je genieten van grazende koeien en wilde dieren. Een luxe ingerichte kamer met authentieke details

bottom of page