top of page

Boerderij vakantie in Nederland!

Overnachten boerderij

Het wordt steeds hipper; een boerderij vakantie in Nederland. Weg uit de dagelijkse sleur van je leven, weg uit de drukte van de stad en weg van alles dat moet. Bij een van de oudste landgoederen in Twente hoef je niets maar heb je alles. Verblijven op deze boerderij is meer dan een overnachting, het is een beleving. Kom slapen op de boerderij en val van de ene verbazing in de andere.

Overnachten boerderij Twente

Ontdek het boerenleven tijdens een boerderij vakantie in Nederland

Omarm de rust, geniet van de dieren op het landgoed en pak de fiets. Laat je betoveren door het Twentse coulissenslandschap, uitgestrekte weides, klaterende beekjes en adembenemende natuurgebieden. Maar neem ook eens een kijkje in de stal, bij de boer, de kalfjes en de kippen. Dit alles kan alleen tijdens een overnachting op de boerderij in Twente.

Slapen op de boerderij, de perfecte uitvalsbasis om de Twentse omgeving te ontdekken

Natuurlijk biedt Twente meer dan rust, ruimte en natuur. Want hieromheen vind je tal van knusse dorpen, hanzenstadjes en gezellige winkelstraten. Maak een wandeling door textielstad Enschede of neem plaats op een van de gezellige terrassen. Bezoek het authentieke en middeleeuwse kunststadje Ootmarsum. Deze boerderij vakantie Nederland, waar je kunt slapen op de boerderij, is de perfecte uitvalsbasis om te genieten van alles wat de mooie Twentse omgeving te bieden heeft. Eén ding hebben Ootmarsum en het slapen op de boerderij gemeen; het zijn échte stukjes Twente waar het soms lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan. 

Slapen boerderij
landgoedlodges_Twentse natuur.jpg

Een luxe overnachting op de boerderij? Je bent aan het juiste adres!

Overnachten bij Landgoed Lodges Scholten Linde geeft alle rust en ruimte die je zoekt tijdens een boerderij vakantie in Nederland. Je hoeft niets in te leveren op luxe want slapen op de boerderij biedt je faciliteiten waar je ‘u’ tegen zegt. Door de vele en grote ramen ben je één met de natuur. De Landgoed Lodges zijn ook nog een geheel duurzaam gebouwd. Kom overnachten op de boerderij van de familie Scholten Linde in Twente en ik weet zeker dat je niet meer anders wilt want je krijgt nooit genoeg van het slapen op de boerderij tussen de fluitende vogels, de geur van hooi, gemaaid gras en de zeeën van ruimte.  

Landgoed Lodges_Interieur 2022_High res-75.jpg

Een lodge aan de Twentse bosrand. De plek waar vroeger het graan werd gedorst en hard werd gewerkt is nu omgetoverd tot een kamer waar je kunt genieten van alle rust. Als je goed ruikt, ruik je het graan nog steeds.

Landgoed Lodges_Interieur 2022_High res-47.jpg

Twente is het land der sagen en legenden. Die oude volksverhalen doen hier nog steeds de ronde en ze hebben niets aan kracht verloren. Sagen komen tot leven in deze kamer aan de eeuwenoude gracht.

Landgoed Lodges_Interieur 2022_High res-27.jpg

Een lodge met panorama terras dat uitkijkt op ’n Es, de typisch glooiende akkers in het Twentse landschap. Vroeger werd hier voedsel verbouwd, nu kun je genieten van grazende koeien en wilde dieren. Een luxe ingerichte kamer met authentieke details

bottom of page