top of page

Kom d´r in!

Luxe overnachten Twente

Waarom wij vinden dat overnachten in Twente een must do is? Nou, waar zullen we beginnen? Met prachtige landschappen, boerderijen en authentieke dorpen en steden zoals Enschede en Ootmarsum is er genoeg te zien! Daarnaast telt Twente ontelbaar veel leuke musea, wandelroutes, kastelen en ga zo maar door.

 

En laten onze luxe Landgoed Lodges, gebouwd in een eeuwenoude graanschuur, daar nou de perfecte uitvalsbasis voor zijn. Dé plek voor levensgenieters en tortelduifjes die een luxe lodge weten te waarderen. Voor een duurzame en bijzondere overnachting in Twente ben je aan het juiste adres!

Vrijstaand Ligbad Scholten Linde Landgoed Lodges.jpeg

Boek een luxe overnachting in Twente

Luxe overnachten met een geliefde in Twente? Wij zeggen doen! Laat je lekker in de watten leggen, want af en toe mag dat best. Genieten van de kleine momenten, echt even aandacht voor elkaar.

 

Wat al onze Lodges met elkaar gemeen hebben is dat ze net zo heerlijk zijn als die van een luxe hotel, maar dan lekker kleinschalig & midden in de natuur. En zeg nu zelf; overnachten, midden in de natuur is al een luxe opzich!

Iedere lodge beschikt over een heerlijk kingsize bed, een ensuite badkamer met hemels ligbad en een regendouche. Natuurlijk is er ook gedacht aan een fijne zithoek met houtkachel. Neem in de zomer plaats op je eigen vlonderterras aan de gracht of spot vogels en wilde dieren vanaf het panoramaterras.

 

Volgens ons alle ingrediënten om écht te genieten en tot rust te komen. Waar wacht je nog op? Kom luxe overnachten in Twente! Het enige wat jou nog kan storen tijdens je verblijf, zijn een paar wilde dieren uit het bos!

Houtkachel.jpg
Bijzonder overnachten Enschede

Bijzonder overnachten
nabij Enschede

En bijzonder overnachten kun je het wel noemen want zeg nu zelf; hoe vaak heb jij gelogeerd in een eeuwenoude graanschuur met oude gebinten, omringd door fluitende vogels, ruisende bomen, en groen zover je oog reikt? Op ons eeuwenoude erf in Twente vind je alle rust en ruimte waar je naar op zoek bent.

 

Zin om juist het bruisende stadsleven op te zoeken? Geen probleem! Binnen een half uurtje sta je op de Oude Markt in Enschede. Vol gezellige terrassen & bruine kroegjes. Genoeg terrasjes gezien? Check het bijzondere aanbod aan musea, architectuur en het brede aanbod aan authentieke winkels!

Kom bijzonder overnachten nabij Enschede. Landgoed Lodges Scholten Linde heet je van harte welkom!

Landgoed Lodges_Interieur 2022_High res-75.jpg

Een lodge aan de Twentse bosrand. De plek waar vroeger het graan werd gedorst en hard werd gewerkt is nu omgetoverd tot een kamer waar je kunt genieten van alle rust. Als je goed ruikt, ruik je het graan nog steeds.

Landgoed Lodges_Interieur 2022_High res-47.jpg

Twente is het land der sagen en legenden. Die oude volksverhalen doen hier nog steeds de ronde en ze hebben niets aan kracht verloren. Sagen komen tot leven in deze kamer aan de eeuwenoude gracht.

Landgoed Lodges_Interieur 2022_High res-27.jpg

Een lodge met panorama terras dat uitkijkt op ’n Es, de typisch glooiende akkers in het Twentse landschap. Vroeger werd hier voedsel verbouwd, nu kun je genieten van grazende koeien en wilde dieren. Een luxe ingerichte kamer met authentieke details

Landgoed Lodges Scholten Linde_Ootmarsum.jpg

Bijzonder overnachten
nabij Ootmarsum

De voordelen van bijzonder overnachten in Twente, op de boerderij van de familie Scholten Linde? Er is ontzettend veel te doen op fiets- en loopafstand. Fiets bijvoorbeeld eens naar het authentieke en middeleeuwse kunststadje Ootmarsum. Dwaal door de knusse straatjes, bezoek boetiekjes en bekijk heel veel kunst!

 Landgoed Lodges Scholten Linde is de perfecte uitvalsbasis om te genieten van alles wat de mooie Twentse omgeving te bieden heeft. Maar wat maakt de overnachting nu zo bijzonder?

 

Simpel; Hier word je s´ochtends wakker door de fluitende vogels en wanneer het donker wordt bewonder je vanaf de bank de sterrenhemel. Dichterbij de natuur kun je niet overnachten.

Eén ding hebben Ootmarsum en het bijzonder overnachten in Twente gemeen; het zijn échte stukjes Twente waar het soms lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan. 

Kom bijzonder overnachten nabij Ootmarsum. Een ding is zeker; je kijkt je ogen uit!

Bijzonder overnachten Ootmarsum
bottom of page