top of page

Lekker romantisch!

Bijzonder overnachten natuur

Even weg uit de drukte van de stad, ontsnappen aan de prikkels van het dagelijks leven of gewoon toe aan een andere omgeving? Dan ben jij op zoek naar een bijzondere overnachting, authentiek, romantisch, midden in de natuur en tot in de kleinste details perfect. Je hoeft niet verder te zoeken want niets is rustgevender dan een overnachting op het erf bij de familie Scholten Linde. Kom bijzonder overnachten in Overijssel.

 

Direct naast de eeuwenoude boerderij met 130 melkkoeien, een paar schapen, kippen en nog veel meer, staat een graanschuur. Waar vroeger hard werd gewerkt en het graan werd gedorst, is nu plek voor een bijzondere overnachting in de natuur. 

Romantisch overnachten natuur

Romantisch overnachten in de natuur

Vier de liefde! Een romantisch weekendje weg samen is zoveel waard. Overnachten in deze oude graanschuur biedt nét even iets meer. De schuur telt drie unieke lodges met allemaal hun eigen charme. Authentieke details zijn bewaard gebleven en als je goed ruikt, ruik je het graan nog steeds.

Kom luieren in luxe want niets is rustgevender dan een romantische overnachting samen, met je liefde. Want zeg nu zelf; de liefde moet gevierd worden!

 

Stel je voor; slapen onder een groot dakraam waar je de vallende sterren kunt tellen, genieten van de ochtendzon aan de gracht, en met een hemels wijntje in het royale ligbad. Neem eens de tijd om lekker te kletsen, naar de sterren te staren of simpelweg om samen te zijn.

 

Romantisch overnachten doe je bij Landgoed Lodges Scholten Linde. Boek nu een bijzondere overnachting in de natuur en keer terug met een hart vol Twentse liefde.

Op zoek naar een vakantie, rust en natuur?

De lodges in de oude graanschuur zijn omringd door fluitende vogels, ruisende bomen en groen zover je oog reikt. Van bossen, houtwallen en heidevelden tot landgoederen en pittoreske dropjes, achter elke bocht kom je een ander landschap tegen. Op zoek naar een vakantie met rust en natuur? Dat heb je gevonden!

 

Schuif de grote pui open voor een privéconcert van kwetterende vogels en geniet van de laatste zonnestralen vanaf je eigen terras. Neem eens een kijkje bij het stinsenbos, direct gelegen naast de lodges. Landgoed Lodges Scholten Linde is de perfecte uitvalsbasis om de Twentse natuur te ontdekken. Maak na een lange ochtendwandeling in het bos de houtkachel aan en staar samen met een glas wijn in de vlammen, genieten en loslaten gaat dan vanzelf.

Op zoek naar een plekje waar je even helemaal niets hoeft? Tijdens deze bijzondere overnachting in Overijssel ervaar je hoe indrukwekkend stilte is!

Ik weet zeker dat je helemaal tot rust komt want de lodges zijn gelegen op een van de donkerste plekjes van Nederland. Dat is pas romantisch overnachten!

Omgeving_Twente-natuur_rust.jpg
Omgeving_Twente-natuur_boerderij.jpg

Wat maakt overnachten in de natuur zo bijzonder?

De natuur! Want hier draagt elk seizoen een ander jasje, zodat jij 365 dagen per jaar kunt genieten van deze bijzondere overnachting. De verschillende seizoenen zijn adembenemend. Wandel vanuit je lodge tussen de dwarrelende herfstbladeren door of ga schaatsen op het kanaal. Kruip onder een dekentje en verwen jezelf met warme chocolademelk. Neem vervolgens een heerlijk warm bad en kijk naar de sterrenhemel. In de zomer pak je de avondzon mee vanuit je eigen terras en staar je naar de knetterende vuurschaal. Omringd door een weids landschap vind je rust en ruimte. Hier is Twente op z’n mooist, echt waar!

Boek een lodge en kom bijzonder overnachten in Overijssel!

Landgoed Lodges_Interieur 2022_High res-75.jpg

Een lodge aan de Twentse bosrand. De plek waar vroeger het graan werd gedorst en hard werd gewerkt is nu omgetoverd tot een kamer waar je kunt genieten van alle rust. Als je goed ruikt, ruik je het graan nog steeds.

Landgoed Lodges_Interieur 2022_High res-47.jpg

Twente is het land der sagen en legenden. Die oude volksverhalen doen hier nog steeds de ronde en ze hebben niets aan kracht verloren. Sagen komen tot leven in deze kamer aan de eeuwenoude gracht.

Landgoed Lodges_Interieur 2022_High res-27.jpg

Een lodge met panorama terras dat uitkijkt op ’n Es, de typisch glooiende akkers in het Twentse landschap. Vroeger werd hier voedsel verbouwd, nu kun je genieten van grazende koeien en wilde dieren. Een luxe ingerichte kamer met authentieke details

bottom of page