top of page

Waan jezelf in historische sferen

Slapen op een landgoed

Het is goed vertoeven tijdens je verblijf op ons landgoed. Omgeven door een prachtige natuur en statige eeuwenoude bomen. Geniet van de eeuwenoude gracht  achter de lodges of de romantische wandelpaadjes over het landgoed. De klassieke omgeving wordt gecombineerd met moderne gemakken. Wat dacht je bijvoorbeeld van relaxen in het vrijstaande ligbad? Of genieten van het knisperende haardvuur? Eén ding is zeker: wanneer je bij ons boekt ervaar je de vijfsterrenhotelbeleving.

Slapen in een lodge vol historie

In onze eeuwenoude graanschuur bevinden zich lodges die zijn omgetoverd tot een plek waar je heerlijk kunt genieten. De eeuwenoude details zijn in tact gehouden en worden gecombineerd door de heerlijkste gemakken. Zie je het voor je? Wakker worden op het landgoed met de eerste zonnestralen op je gezicht en luisterend naar de stilte die af en toe verruild voor het fluitende vogels. Aanschuiven aan je ontbijt met heerlijke streekproducten op een tijdstip dat jij lekker vindt, om vervolgens in alle rust het landgoed te ontdekken. Ga er op uit!

Uitzicht Landgoed Lodges.jpg
Landgoed Lodges Lente Twente.jpg

Het best bewaarde geheim van Twente

Landgoed Scholten Linde vormt een combinatie van rust, ruimte en luxe. Hier is alle ruimte om te genieten van een stijlvol landleven. De familie Scholten Linde biedt je graag een plek waar je even kunt ontsnappen aan de dagelijkse routine. Niets hoeft, alles kan. Spot reeën vanuit de panoramaruimte, lees een boek in het vrijstaande ligbad of installeer je gezellig bij het vuurtje in de houtkachel. Dat kun je toch niet weerstaan?

Landgoed Lodges_Interieur 2022_High res-75.jpg

Een lodge aan de Twentse bosrand. De plek waar vroeger het graan werd gedorst en hard werd gewerkt is nu omgetoverd tot een kamer waar je kunt genieten van alle rust. Als je goed ruikt, ruik je het graan nog steeds.

Landgoed Lodges_Interieur 2022_High res-47.jpg

Twente is het land der sagen en legenden. Die oude volksverhalen doen hier nog steeds de ronde en ze hebben niets aan kracht verloren. Sagen komen tot leven in deze kamer aan de eeuwenoude gracht.

Landgoed Lodges_Interieur 2022_High res-27.jpg

Een lodge met panorama terras dat uitkijkt op ’n Es, de typisch glooiende akkers in het Twentse landschap. Vroeger werd hier voedsel verbouwd, nu kun je genieten van grazende koeien en wilde dieren. Een luxe ingerichte kamer met authentieke details

bottom of page